Святіший Отець привітав владику Діонісія Ляховича з 50-річчям священства

12 грудня 2022

Святіший Отець Папа Франциск надіслав лист-привітання на ім’я апостольського екзарха для українців візантійського обряду в Італії владики Діонісія Ляховича.

Святіший Отець привітав владику Діонісія Ляховича з 50-річчям священства

Про це повідомляє Відділ комунікації Апостольського екзархату в Італії.

Преподобного брата

ПАВЛА ДІОНІСІЯ ЛЯХОВИЧА, ЧСВВ,

Єпископа Апостольського Екзархату в Італії,

який святкує золотий ювілей священничих свячень, супроводжуємо з любов’ю, молитовно обіймаємо та пам’ятаємо про його глибоку побожність і велику турботу про духовне добро спільнот Апостольського Екзархату. Водночас, згадуємо його старання про добру філософську підготовку семінаристів, а також його тверду віру в Господа та пастирську ревність.

Тому, з радісним серцем благаємо для Нього в Ісуса Христа, Верховного Пастиря, щедрої нагороди для душі та здоров’я тіла, а через заступництво Пресвятої Богородиці, святого апостола Павла та святих Діонісія, Василія та Йосафата, від щирого серця, уділяємо благословення для нього, для його пастви та для його родичів, у свою чергу, просячи молитов, щоб ми могли якнайефективніше виконувати служіння наступника Петра в радості Євангелія.

Дано в Римі, на Латерані, 5 грудня 2022 року


Пресслужба Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ

Локації

Персони

Дивіться також

Живе Телебачення Мукачівська греко-католицька єпархія Релігійно-інформаційна служба України Український Католицький Університет Офіційний сайт Ватикану Новини Ватикану Consilium Conferentiarum Episcoporum Europae