До Києва прибула делегація Скандинавської єпископської конференції

9 травня 2023

9 травня до Києва з двохденним візитом прибули владики Скандинавської єпископської конференції. До складу делегації увійшли його еміненція Андерс кардинал Арбореліус та його екселенція владика Ерік Варден. Візит солідарності делегації Скандинавської єпископської конференції розпочався із зустрічі з Блаженнішим Святославом, Отцем і Главою УГКЦ.

До Києва прибула делегація Скандинавської єпископської конференції

Сьогодні гості відвідають міста поблизу Києва, які були зруйновані російською армією під час весняного вторгнення та окупації 2022 року. Відтак делегація ознайомиться з діяльністю Патріаршої фундація «Мудра справа». Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Окрім цього, у межах візиту владики Скандинавської єпископської конференції відслужать Літургію у римо-католицькому храмі Святого Олександра. Також запланована зустріч з Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою.

Довідка

Владика Ерік Варден — норвезький католицький духовний письменник, чернець-траппіст і єпископ-прелат Територіальної прелатури Тронхейма.

Владика Андерс кардинал Арбореліус — перший шведський кардинал.

Пресслужба Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ

Локації

Персони

Дивіться також

Живе Телебачення Мукачівська греко-католицька єпархія Релігійно-інформаційна служба України Український Католицький Університет Офіційний сайт Ватикану Новини Ватикану Consilium Conferentiarum Episcoporum Europae