У Київській архиєпархії прозвітували за річну діяльність

16 березня 2024

12–13 березня у Київській архиєпархії були проведені звітні дні річної діяльності єпархіальних структур та протопресвітерств.

У Київській архиєпархії прозвітували за річну діяльність

Про це повідомила пресслужба Київської архиєпархії.

Участь у звітних днях взяли священники архиєпархіальної курії, голови комісій, референтур, центрів, фондів і протопресвітери. Очолив зустріч духовенства владика Йосиф Мілян, протосинкел Київської архиєпархії. Звертаючись до духовенства, єпископ звернув увагу, що такий формат зустрічей потрібен не для того, щоб похизуватись своєю діяльністю, чи щоб покаятись, чого не було зроблено. «Такі зустрічі потрібні, щоби зрозуміти, куди ми йдемо, щоби збагнути, що ми осягнули та що ще можемо осягнути».


Відтак о. Василь Чудійович, канцлер Київської архиєпархії, представив програму звітувань і запросив душпастирів до своїх виступів.

Загалом у ці дні було проведено вісім сесій щодо пасторальної, капеланської, освітньо-формаційної, фінансової, парафіяльної та інформаційної інфраструктури Церкви.

Пресслужба Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ

Локації

Персони

Дивіться також

Живе Телебачення Мукачівська греко-католицька єпархія Релігійно-інформаційна служба України Український Католицький Університет Офіційний сайт Ватикану Новини Ватикану Consilium Conferentiarum Episcoporum Europae