Блаженніший Святослав візьме участь у Дні молоді Київської архиєпархії

30 березня 2023

8 квітня, у Лазареву суботу, у Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ пройде День молоді Київської архиєпархії. Свою участь у заході підтвердив Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав, який під час події звернеться до молоді. Організовує захід Комісія у справах молоді Київської архиєпархії.

Блаженніший Святослав візьме участь у Дні молоді Київської архиєпархії

«Одного тобі бракує (Мр. 10, 21)», — саме відповідь Ісуса багатому юнакові на його запитання стане провідною темою цьогорічного Дня молоді. «Молодечий час для усіх нас є часом пошуку, — пошуку себе, свого покликання, часом мрій та ідеалів. У цей період нам так важливо не забути про головне! А що є цим головним? Хто є цим Головним? Прийди до нас і разом із нами віднайди відповідь для себе», — запрошує на зустріч о. Михайло Крамар, Голова комісії у справах молоді. Про це зазначає Комісія у справах молоді Київської архиєпархії УГКЦ.

У програмі передбачені Божественна Літургія, активності для молоді, дружнє спілкування, опрацювання нової теми духовного приготування до Світового дня молоді, Lectio Divina.

Для участі у Дні молоді необхідно зареєструватися за формою.


Пресслужба Секретаріату Синоду Єпископів УГКЦ

Локації

Персони

Дивіться також

Живе Телебачення Мукачівська греко-католицька єпархія Релігійно-інформаційна служба України Український Католицький Університет Офіційний сайт Ватикану Новини Ватикану Consilium Conferentiarum Episcoporum Europae